Remarketing

Cu Remarketing se obține costuri mai mici pe obiectivele de conversie decât folosind alte strategii de promovare, ajungând la utilizatorii care au vizitat deja site-ul.
Solicită o ofertă
Remarketingul este o strategie dinamică care afișează anunțurile tale către persoane care au vizitat recent site-ul, difuzând mesajul din nou și din nou celor care ar putea fi convertiți în clienți.

Ce este remarketingul?

Remarketingul (denumit uneori retargeting) este o modalitate de a ajunge la persoanele care și-au exprimat deja interesul pentru marca ta.

Să presupunem, de exemplu, că cineva vizitează site-ul tău pintr-un anunț AdWords pe care l-ai plasat online. Persoana navighează conținutul site-ului pentru o vreme, pare interesat de produse, dar nu cumpără nimic...încă! Vizitatorul este tot un potențial client!

Nu ar fi minunat să „reții” persoanele care au vizitat site-ul tău., astfel încât să îi poți viza în viitoarele campanii publicitare? La urma urmei, dacă și-au exprimat deja interesul pentru brandul tău, atunci probabil că sunt mai aproape de capătul canalului de vânzări decât cei care sunt vizați prin publicitate de tip cold – call advertising.

Datorită magiei remarketingului, poți afișa anunțuri persoanelor care au vizitat deja site-ul tău. Acest lucru se datorează faptului că rețelele de publicitate moderne utilizează minunile tehnologiei moderne denumite „cookie” pentru a stoca informații despre site-urile pe care le-au accesat vizitatorii.

Remarketing dinamic

Anunțuri de tip remarketing adaptate la paginile specifice pe care vizitatorii tăi au petrecut timp, față de care au manifestat implicare. Deși aceste tipuri de anunțuri nu funcționează întotdeauna mai bine decât anunțurile tradiționale de remarketing, este întotdeauna ceva care merită testat. Remarketingul dinamic funcționează foarte bine cu site-urile de comerț electronic, dar ele pot fi o strategie excelentă și pentru campaniile tradiționale de tip lead-gen. De exemplu, anunțurile pot fi adaptate pentru vizitatorii care au petrecut timp cercetând anumite servicii sau categorii de servicii. Anunțurile de remarketing dinamice vor fi proiectate utilizând galeria de anunțuri grafice Google, dacă nu se convine altfel.

Managementul publicului pentru remarketing

Presupune crearea de segmente de public de remarketing sofisticate pe baza datelor furnizate de Google Analytics. Publicul personalizat face diferența inerentă între vizitatorii care vin prin canalele noastre de publicitate. Segmentele de public personalizat includ divizarea pe surse de trafic, campanie, click-uri pe anunțuri, cuvinte cheie și modele de comportament, cum ar fi paginile pe care le-au văzut, durata petrecută pe site, link-urile pe care au apăsat click și multe altele.

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate
Outline graphic depicting hand nurturing a heart

Întrebări frecvente

Metodologia noastră de creștere

Iată procesul pe care îl folosim pentru a genera ROI pentru clienții noștri
Discuție prietenoasă

Vom începe prin a vorbi la telefon pentru a afla cu ce provocări te confrunți acum, ce anume ai încercat până acum și dacă suntem agenția de marketing digital potrivită. Fără presiune pe a vinde. Promitem.

Analiza oportunităților de marketing

Dacă credem că te putem ajuta, vom întocmi sfaturi de marketing special create pentru compania ta. Trecerea afacerii tale prin procesul nostru de analiză va maximiza toate oportunitățile de creștere descoperite.

Discuție strategică

Vom aduce cât mai multe câștiguri rapide și cât mai devreme posibil, stabilind în același timp obiective specifice de marketing digital, scalabile pe termen lung.

Desfășurare completă

Vom pune în aplicare întregul plan de execuție, focusându-ne pe implementare la timp și în mod tactic, stabilind totodată oportunități de creștere scalabile. Acest lucru îți va elibera agenda și va oferi timp să te concentrezi asupra altor domenii cu impact ridicat ale afacerii tale.

Învățați și ajustați

Echipa noastră de marketing online monitorizează continuu rezultatele la fiecare pas al procesului, apoi le utilizează pentru a obține și mai multe câștiguri

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate

Respect pentru banii tăi. Și alte câteva valori care ne reprezintă