Campanii de display

Anunțurile afișate cu banner ajung la consumatorii care fac clic pe site-urile web relevante (cum ar fi știri sau site-uri de recenzie).
Solicită o ofertă
La AdVantage, specialiștii noștri în marketing digital, geniile tehnice și copywriterii creativi dezvoltă campanii programate și campanii de display eficiente, afișate în numele afacerii ce îl reprezinți.

Dorești să îți dezvolți afacerea printr-o publicitate programabilă și un marketing de tip display de înaltă eficiență?

Excelent. Ești în locul potrivit.
Publicitatea programată plătită și publicitatea grafică (de tip display) sunt moduri strălucite de a viza potențialii clienți cu conținut foarte personalizat...fără a fi nevoie să te așezi și să creezi grafică personalizată doar pentru ei. Economiile de timp și de costuri cu forța de muncă înseamnă că campaniile de publicitatea programată și cea grafică (display) pot aduce adesea un ROI (Return on Investment – rentabilitatea investiției) incredibil de ridicat pentru afacerea ta.

La AdVantage, specialiștii noștri în marketing digital, geniile tehnice și copywriterii creativi dezvoltă campanii programate și campanii de display eficiente, afișate în numele afacerii tale.

Clienții tăi nu vor ști despre războiul de licitare (sau despre oricare dintre mințile strălucite) care au construit minunatele bannere cu impact ridicat și anunțurile bogate în media pe care le văd pe ecranele lor în timp ce navighează pe web. Vor face click pe link-ul tău și vor gândi: „Wow, asta-i exact ceea ce căutam!”

La urma urmei, la AdVantage, suntem experți. Vom trece împreună în agendă fiecare etapă a publicității digitale moderne, inclusiv cea în care se decide dacă marketingul programatic și publicitatea grafică (display) sunt strategiile potrivite pentru afacerea ta.

Vom lucra cot la cot cu brandul tău pentru a realiza următoarele obiective:

- Se vor stabili obiective realiste de publicitate LinkedIn bazate pe nevoile și bugetul tău unic
- Vom identifica audiențele și datele demografice pe care compania ta trebuie să le vizeze
- Se vor crea campanii direcționate care utilizează copywright, imagini, videoclipuri și conținut vizual corespunzător
- Vom testa constant campaniile pentru a ne asigura că strategia noastră să se îmbunătățească continuu
- Vom ajuta ca brand-ul tău să testeze piețe și segmente noi
- Se vor utiliza hack-urile de publicitate B2B dovedite pentru a stimula clienții potențiali și clienții actuali să efectueze anumite acțiuni

Când lucrezi cu Advantage te poți aștepta la:

- Strategie și execuție profesională, în profunzime
- Analiză aprofundată a concurenților tăi din industrie
- Crearea de anunțuri și reoptimizare frecventă
- Măsurători și sfaturi de optimizare a ROI
- Targetare în profunzime
- Urmărirea și monitorizarea continuă a campaniei
- Raportarea regulată a progresului campaniei
- Consultanță avansată în campanie
- Rapoarte ușor de înțeles despre ceea ce funcționează și despre cea ce nu merge s-au cum ar trebui să funcționeaze.

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate
Outline graphic depicting hand nurturing a heart

Întrebări frecvente

Metodologia noastră de creștere

Iată procesul pe care îl folosim pentru a genera ROI pentru clienții noștri
Discuție prietenoasă

Vom începe prin a vorbi la telefon pentru a afla cu ce provocări te confrunți acum, ce anume ai încercat până acum și dacă suntem agenția de marketing digital potrivită. Fără presiune pe a vinde. Promitem.

Analiza oportunităților de marketing

Dacă credem că te putem ajuta, vom întocmi sfaturi de marketing special create pentru compania ta. Trecerea afacerii tale prin procesul nostru de analiză va maximiza toate oportunitățile de creștere descoperite.

Discuție strategică

Vom aduce cât mai multe câștiguri rapide și cât mai devreme posibil, stabilind în același timp obiective specifice de marketing digital, scalabile pe termen lung.

Desfășurare completă

Vom pune în aplicare întregul plan de execuție, focusându-ne pe implementare la timp și în mod tactic, stabilind totodată oportunități de creștere scalabile. Acest lucru îți va elibera agenda și va oferi timp să te concentrezi asupra altor domenii cu impact ridicat ale afacerii tale.

Învățați și ajustați

Echipa noastră de marketing online monitorizează continuu rezultatele la fiecare pas al procesului, apoi le utilizează pentru a obține și mai multe câștiguri

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate

Respect pentru banii tăi. Și alte câteva valori care ne reprezintă