Anunțuri B2B

O modalitate de gândire avansată prin care sunt vizați profesioniștii pe cea mai mare rețea de persoane calificate din lume - 80% dintre lead-urile B2B provin de pe LinkedIn.
Solicită o ofertă
Spre deosebire de alte agenții, recunoaștem complexitățile B2B, învățând ce diferențiază afacerea ta și executând campanii strategice care fac ca marca ta să iasă în evidență.

Dorești să atragi clienți loiali prin intermediul unei publicități direcționate și precise?

LinkedIn este o platformă social media concepută special pentru profesioniști. Aici, utilizatorii împărtășesc în mod voluntar (și destul de ușor!) fiecare ultim detaliu despre educația lor, istoria muncii, aptitudinile, interesele avute și locația lor. Companiile dezvăluie, de asemenea, o mulțime de date despre afacerile lor, precum mărimea întreprinderii și sectorul industrial în care activează.

Echipa noastră de publicitate digitală orientată spre rezultate, care posedă o vastă experiență, poate utiliza publicitatea LinkedIn pentru a direcționa clienții și afacerile potrivite către business-ul tău. La urma urmei, publicitatea pe LinkedIn este una dintre cele mai eficiente forme de marketing digital B2B.

La AdVantage vom crea campanii eficiente, bazate pe rentabilitatea investiției (ROI) care vor oferi oportunități reale pentru expunere, venituri și creștere pentru afacerea ta. Te vom ajuta să construiești strategiile de publicitate digitală personalizate, utilizând un mix de anunțuri tradiționale LinkedIn, anunțuri video LinkedIn, anunțuri text LinkedIn și conținut sponsorizat de LinkedIn.

Vom lucra cot la cot cu brandul tău pentru a realiza următoarele obiective:

- Se vor stabili obiective realiste de publicitate LinkedIn bazate pe nevoile și bugetul tău unic
- Vom identifica audiențele și datele demografice pe care compania ta trebuie să le vizeze
- Se vor crea campanii direcționate care utilizează copywright, imagini, videoclipuri și conținut vizual corespunzător
- Vom testa constant campaniile pentru a ne asigura că strategia noastră să se îmbunătățească continuu
- Vom ajuta ca brand-ul tău să testeze piețe și segmente noi
- Se vor utiliza hack-urile de publicitate B2B dovedite pentru a stimula clienții potențiali și clienții actuali să efectueze anumite acțiuni

Când lucrezi cu Advantage te poți aștepta la:

- Strategie și execuție profesională, în profunzime
- Analiză aprofundată a concurenților tăi din industrie
- Crearea de anunțuri și reoptimizare frecventă
- Măsurători și sfaturi de optimizare a ROI
- Targetare în profunzime
- Urmărirea și monitorizarea continuă a campaniei
- Raportarea regulată a progresului campaniei
- Consultanță avansată în campanie
- Rapoarte ușor de înțeles despre ceea ce funcționează și despre cea ce nu merge s-au cum ar trebui să funcționeaze.

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate
Outline graphic depicting hand nurturing a heart

Întrebări frecvente

Metodologia noastră de creștere

Iată procesul pe care îl folosim pentru a genera ROI pentru clienții noștri
Discuție prietenoasă

Vom începe prin a vorbi la telefon pentru a afla cu ce provocări te confrunți acum, ce anume ai încercat până acum și dacă suntem agenția de marketing digital potrivită. Fără presiune pe a vinde. Promitem.

Analiza oportunităților de marketing

Dacă credem că te putem ajuta, vom întocmi sfaturi de marketing special create pentru compania ta. Trecerea afacerii tale prin procesul nostru de analiză va maximiza toate oportunitățile de creștere descoperite.

Discuție strategică

Vom aduce cât mai multe câștiguri rapide și cât mai devreme posibil, stabilind în același timp obiective specifice de marketing digital, scalabile pe termen lung.

Desfășurare completă

Vom pune în aplicare întregul plan de execuție, focusându-ne pe implementare la timp și în mod tactic, stabilind totodată oportunități de creștere scalabile. Acest lucru îți va elibera agenda și va oferi timp să te concentrezi asupra altor domenii cu impact ridicat ale afacerii tale.

Învățați și ajustați

Echipa noastră de marketing online monitorizează continuu rezultatele la fiecare pas al procesului, apoi le utilizează pentru a obține și mai multe câștiguri

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate

Respect pentru banii tăi. Și alte câteva valori care ne reprezintă