Soluții de marketing digital pentru B2C

Creștem vizibilitatea site-ului și implicarea față de marcă

Solicită o ofertă
La AdVantage, ajutăm companiile de tip business-to-consumer (B2C) din multe industrii cu eforturile lor de marketing digital. Indiferent dacă ești un magazin de vânzare cu amănuntul, un vânzător cu amănuntul de comerț electronic sau orice tip de afacere care vinde produse direct consumatorilor, dezvoltăm strategii care nu numai că determină venituri, dar generează conștientizarea mărcii pentru a-ți dezvolta afacerea și a fideliza clienții.
Creștem gradul de conștientizare față de marcă cu o abordare integrată pentru întreprinderile adresate consumatorilor finali, peisajul este competitiv și evidențierea mărcii tale poate fi la fel.

Lucrăm pentru ca site-ul tău, programele PPC să fie în concordanță cu marca ta pentru a-ți diferenția afacerile și pentru a rămâne în mintea clienților tăi care pot avea multe opțiuni. Prin trimiterea mesajului tău cu ajutorul strategiei de conținut, textului publicitar, a proiectării, dezvoltării site-ului și social media, marketingul digital poate și trebuie să influențeze conștientizarea mărcii.

Începi să obți rezultate

Obți conversii din marketingul practicat de tine.
Companiile B2C sunt concentrate pe un lucru important – obținerea vânzărilor și conversiilor. Adoptăm o abordare integrată a marketingului nostru pentru motoarele de căutare care este axat pe acest lucru. Avem chiar o echipă specială pentru îmbunătățirea conversiilor.

Generează-ți clienți noi

Pentru companiile B2C, generarea de noi clienți este modul în care generează vânzări. Colaborăm cu tine pentru a viza noii clienți prin anunțuri de tip plată-pe-click. Începând cu cercetarea cuvintelor cheie ideale până la execuția efectivă a programelor, deciziile noastre sunt determinate de date și de obținerea rezultatelor maximale de pe urma banilor destinați marketingului. Testăm și analizăm constant procesele pentru a genera conversii de calitate pentru clienții noștri.

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate
Outline graphic depicting hand nurturing a heart

Întrebări frecvente

Metodologia noastră de creștere

Iată procesul pe care îl folosim pentru a genera ROI pentru clienții noștri
Discuție prietenoasă

Vom începe prin a vorbi la telefon pentru a afla cu ce provocări te confrunți acum, ce anume ai încercat până acum și dacă suntem agenția de marketing digital potrivită. Fără presiune pe a vinde. Promitem.

Analiza oportunităților de marketing

Dacă credem că te putem ajuta, vom întocmi sfaturi de marketing special create pentru compania ta. Trecerea afacerii tale prin procesul nostru de analiză va maximiza toate oportunitățile de creștere descoperite.

Discuție strategică

Vom aduce cât mai multe câștiguri rapide și cât mai devreme posibil, stabilind în același timp obiective specifice de marketing digital, scalabile pe termen lung.

Desfășurare completă

Vom pune în aplicare întregul plan de execuție, focusându-ne pe implementare la timp și în mod tactic, stabilind totodată oportunități de creștere scalabile. Acest lucru îți va elibera agenda și va oferi timp să te concentrezi asupra altor domenii cu impact ridicat ale afacerii tale.

Învățați și ajustați

Echipa noastră de marketing online monitorizează continuu rezultatele la fiecare pas al procesului, apoi le utilizează pentru a obține și mai multe câștiguri

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate

Respect pentru banii tăi. Și alte câteva valori care ne reprezintă