Soluții de marketing digital de tip B2B

Atrage parteneri noi

Solicită o ofertă
Ca agenție de marketing online B2B, înțelegem că te aștepți la rezultate și la un serviciu excelent pentru clienți de la furnizorul acestuia, la fel cum utilizatorii tăi se așteaptă la același lucru din partea business-ului tău.
Pentru companiile B2B din sectorul industrial, software, al serviciilor medicale ori serviciilor profesionale, prezența într-un motor de căutare pentru descoperirea și conștientizarea cumpărătorilor este acum o necesitate pentru supraviețuire, pentru a rămâne competitiv pe piață. Pentru a-ți diferenția afacerea de „restul”, lăsăm datele analitice să ne ghideze strategiile pentru site-ul tău și programele de marketing pentru a ne genera oportunități și a înainta afacerea ta, generând creștere.Internet Marketing dedicat B2B

Te ajutăm să rămâi vizibil în fața clienților tăi în multiple moduri, astfel încât atunci când este timpul să se ia o decizie, ei știu despre brand-ul și ofertele tale. Oferim o varietate de servicii de marketing digital, dar, indiferent de nevoile tale, putem colabora pentru a crea o strategie unică de marketing online B2B bazată pe obiectivele afacerii tale, lucrând cu un buget confortabil ție.

Concentrați-vă pe experiența utilizatorului

Veniți în întâmpinarea nevoilor clienților noi și actuali ca o companie digitală B2B, înțelegem că prezența pe marele web este o componentă critică pentru succesul afacerii tale de astăzi. La fel și componenta de servicii pentru clienți.

Când vine vorba de site-ul tău web și programele de marketing online, ne gândim la modul în care te putem ajuta să deservești cel mai bine toți clienții. Clienții noi și clienții actuali au nevoie și doresc lucruri diferite din site-ul tău web. Strategiile noastre în marketing digital și instrumentele online nu conduc doar traficul și îl direcționează spre site-ul tău web, acestea te pot ajuta să îți ghidezi strategia de experiență a clienților, înțelegând cine încearcă să ia legătura cu tine și de ce.

Software de heatmap-ing

Programul Heatmap îți oferă o perspectivă asupra modului în care vizitatorii tăi interacționează cu site-ul tău web pentru a îmbunătăți continuu designul și funcționalitatea.

A fi cu un pas în fața concurenței este o prioritate pentru companiile B2B. Nu numai că te ajutăm să îți stabilești prezența online pentru a fi competitiv, dar te ajutăm, de asemenea, să identifici concurenții prin raporte și analize aprofundate. Te vom ajuta să înțelegi unde să vă „întăriți apărarea” în fața concurenților pe care îi cunoști și te vom avertiza cu privire la noii concurenți pe care poate nu îi cunoști - totul pe baza unui plan de joc pentru a rămâne fruntași și a ieși în evidență.

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate
Outline graphic depicting hand nurturing a heart

Întrebări frecvente

Metodologia noastră de creștere

Iată procesul pe care îl folosim pentru a genera ROI pentru clienții noștri
Discuție prietenoasă

Vom începe prin a vorbi la telefon pentru a afla cu ce provocări te confrunți acum, ce anume ai încercat până acum și dacă suntem agenția de marketing digital potrivită. Fără presiune pe a vinde. Promitem.

Analiza oportunităților de marketing

Dacă credem că te putem ajuta, vom întocmi sfaturi de marketing special create pentru compania ta. Trecerea afacerii tale prin procesul nostru de analiză va maximiza toate oportunitățile de creștere descoperite.

Discuție strategică

Vom aduce cât mai multe câștiguri rapide și cât mai devreme posibil, stabilind în același timp obiective specifice de marketing digital, scalabile pe termen lung.

Desfășurare completă

Vom pune în aplicare întregul plan de execuție, focusându-ne pe implementare la timp și în mod tactic, stabilind totodată oportunități de creștere scalabile. Acest lucru îți va elibera agenda și va oferi timp să te concentrezi asupra altor domenii cu impact ridicat ale afacerii tale.

Învățați și ajustați

Echipa noastră de marketing online monitorizează continuu rezultatele la fiecare pas al procesului, apoi le utilizează pentru a obține și mai multe câștiguri

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate

Respect pentru banii tăi. Și alte câteva valori care ne reprezintă