Marketing online pentru furnizori de servicii

Concentrarea pe ceea ce contează cel mai mult

Solicită o ofertă
Lumea afacerilor nu se limitează doar la cumpărători și vânzători de produse. Furnizorii de servicii alcătuiesc o porțiune uriașă a pieței și a avea o prezență puternică pe Internet este esențială pentru a rămâne competitiv ca afacere.
Strategia noastră de marketing integrată, care include PPC și optimizarea conversiilor, te asigură că obți clienți pe diverse canale și ești prezent în fața lor în fiecare etapă decizională, de cumpărare.

În funcție de obiectivele tale de afaceri și de tipurile de clienți pe care îi deserveșți, echipa noastră dezvoltă o strategie unică de marketing digital folosind metoda AdVantage. Aplicarea acestei metode afacerii tale ghidează strategia noastră pentru programul tău reclame PPC, și chiar design-ul și dezvoltarea site-ului web.

Marketing pe mobil

Personalizarea experienței pentru utilizatorii tăi pe telefoane.
Odată cu anunțarea de către Google a indexării site-urilor varianta mobilă, strategiile pe aceste dispozitive sunt importante pentru toate întreprinderile.

Dar, în special pentru furnizorii de servicii, vedem că focusarea pe mobil joacă un rol important în strategiile de marketing digital.

Pentru anumiți furnizori de servicii, utilizatorii de telefonie mobilă constituie uneori majoritatea vizitatorilor site-ului, ceea ce înseamnă că a avea o pagină mobile-friendly este o necesitate.

Marketing PPC pe mobil

Într-un sondaj pe care l-am realizat, 92% au fost de acord că este important ca site-ul web pe care îl vizitează să fie accesibil de pe mobil.

Dar o strategie axată pe dispozitivele de mobil pentru întreprinderile de servicii ar trebui să treacă de stadiul simplei existențe a unui design responsive.

Este ușor să fiți contactați telefonic, cu un click, ușor de găsit pentru a apela numărul de telefon?

Formularele sunt optimizate pentru a fi completate rapid și fără derulare și mărire/micșorare pe un dispozitiv mobil?
Conținutul tău le vorbește utilizatorilor care au nevoie de informații rapide atunci când navighează pe mobil?
Anunțurile tale apar pentru vizitatorii relevanți care caută pe browserul lor mobil? Site-ul tău web se încarcă rapid pe un dispozitiv mobil?

Marketing local

Pentru unii furnizori de servicii, locațiile și zonele de servicii sunt unul dintre cei mai importanți factori pentru strategia lor de marketing.

Știați că 80% dintre consumatori folosesc un motor de căutare atunci când caută informații despre întreprinderile locale? Nu este un secret faptul că în aceste zile, dacă sunteți o afacere locală, să aveți o strategie de tip plată-pe-click direcționată local este unul dintre cele mai bune moduri de a vă prezenta în fața publicului țintă.

Beneficiile afișării locale

Maximizați bugetul cu direcționarea locală PPC pentru întreprinderile locale este o sursă foarte flexibilă de conducere a traficului și lead-urilor relevante. Profitând de caracteristicile pe care le are de oferit îți permite să controlezi unde îți aloci bugetul.

Targetare geografică - Dacă faci afaceri doar într-o anumită zonă, putem seta anunțurile să se afișeze numai utilizatorilor din acea zonă. De fapt, putem viza atât de specific precum stabilirea unei raze în jurul unui anumit punct. Alte setări disponibile includ direcționarea după oraș, județ sau țară.

Targetare mobilă - PPC AdWords au facilitat vizarea vizitatorilor în funcție de dispozitiv (desktop, smartphone-uri și tablete). Comportamentul utilizatorului poate diferi de la dispozitiv la dispozitiv, iar acum avem control asupra prioadei, cheltuielilor, textelor și pe tipul site-urilor pe care aceștia îl văd  atunci când folosesc PPC pe mobil.

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate
Outline graphic depicting hand nurturing a heart

Întrebări frecvente

Metodologia noastră de creștere

Iată procesul pe care îl folosim pentru a genera ROI pentru clienții noștri
Discuție prietenoasă

Vom începe prin a vorbi la telefon pentru a afla cu ce provocări te confrunți acum, ce anume ai încercat până acum și dacă suntem agenția de marketing digital potrivită. Fără presiune pe a vinde. Promitem.

Analiza oportunităților de marketing

Dacă credem că te putem ajuta, vom întocmi sfaturi de marketing special create pentru compania ta. Trecerea afacerii tale prin procesul nostru de analiză va maximiza toate oportunitățile de creștere descoperite.

Discuție strategică

Vom aduce cât mai multe câștiguri rapide și cât mai devreme posibil, stabilind în același timp obiective specifice de marketing digital, scalabile pe termen lung.

Desfășurare completă

Vom pune în aplicare întregul plan de execuție, focusându-ne pe implementare la timp și în mod tactic, stabilind totodată oportunități de creștere scalabile. Acest lucru îți va elibera agenda și va oferi timp să te concentrezi asupra altor domenii cu impact ridicat ale afacerii tale.

Învățați și ajustați

Echipa noastră de marketing online monitorizează continuu rezultatele la fiecare pas al procesului, apoi le utilizează pentru a obține și mai multe câștiguri

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate

Respect pentru banii tăi. Și alte câteva valori care ne reprezintă