Marketing Digital pentru IMM-uri

Pentru a crește afacerea online

Solicită o ofertă
Echipa noastră PPC combină strategiile de vârf, optimizarea constantă și obsesia legată de performanță cu scopul de a-ți oferi cea mai mare rată de angajament încadrabilă bugetului tău unic.
Înainte ca formatul digital să preia lumea marketingului, publicitatea era limitată pentru companiile mici și mijlocii. În aceste zile, datorită Google, IMM-urile au condiții de concurență echitabile în lumea marketingului. De la design web până la PPC, ajutăm întreprinderile mici și mijlocii să crească în fiecare zi, limitându-ne la un buget pe care și-l pot permite.

Fi ușor de găsit cu PPC

De la crearea unor programe de plată-pe-click, compania noastră a fost bazată pe ajutorarea întreprinderilor mici și mijlocii să își crească prezența online și rentabilitatea investiției (ROI) prin strategiile noastre de marketing digital.

Ofertele noastre de servicii de căutare plătită, sunt disponibile atât ca serviciu independent sau ca parte a unei strategii integrate, care include servicii de optimizare a motorului de căutare și optimizarea conversiilor, toate în limita unui buget lunar față de care te simți confortabil.

Indiferent dacă ești un producător mic sau un chirurg plastician ce practică meseria la nivel local, echipa noastră de marketing te poate ajuta să-ți extindezi câștigul și să-ți mărești vânzările.

Marketing PPC pe mobil

Într-un sondaj pe care l-am realizat, 92% au fost de acord că este important ca site-ul pe care îl vizitează să fie accesibil de pe mobil.

Dar o strategie axată pe dispozitivele de mobil pentru întreprinderile de servicii ar trebui să treacă de stadiul simplei existențe a unui design responsive.

Este ușor să fi contactat telefonic, cu un ajutorul unui singur click, dar tu cât de ușor ești găsit?

Formularele sunt optimizate pentru a fi completate rapid și fără derulare, mărire/micșorare pe un dispozitiv mobil?
Conținutul tău le vorbește utilizatorilor care au nevoie de informații rapide atunci când navighează pe mobil?
Anunțurile tale apar pentru vizitatorii relevanți care caută pe browserul lor mobil? Site-ul tău se încarcă rapid pe un dispozitiv mobil?

Ce este Promovare de tip PPC plată-per-click?

PPC (pay per click) este un tip de publicitate online în care plătiți gazda (Google de exemplu) pentru a-ți afișa anunțurile pe site-ul lor web, adesea pe paginile relevante pentru anunțul tău.

La AdVantage, metoda nostru de management al campaniilor PPC  reunește strategii de vârf, optimizare continuă, testare regulată și cercetare de campanie, toate cu scopul explicit de a crește atât performanța, cât și amploarea campaniilor.

Beneficiile afișării locale

Maximizați bugetul cu direcționarea locală PPC pentru întreprinderile locale este o sursă foarte flexibilă de conducere a traficului și lead-urilor relevante. Profitând de caracteristicile pe care le are de oferit îți permite să controlezi unde îți aloci bugetul.

Targetare geografică - Dacă faci afaceri doar într-o anumită zonă, putem seta anunțurile să se afișeze numai utilizatorilor din acea zonă. De fapt, putem viza atât de specific precum stabilirea unei raze în jurul unui anumit punct. Alte setări disponibile includ direcționarea după oraș, județ sau țară.

Targetare mobilă - PPC AdWords au facilitat vizarea vizitatorilor în funcție de dispozitiv (desktop, smartphone-uri și tablete). Comportamentul utilizatorului poate diferi de la dispozitiv la dispozitiv, iar acum avem control asupra prioadei, cheltuielilor, textelor și pe tipul site-urilor pe care aceștia îl văd  atunci când folosesc PPC pe mobil.

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate
Outline graphic depicting hand nurturing a heart

Întrebări frecvente

Metodologia noastră de creștere

Iată procesul pe care îl folosim pentru a genera ROI pentru clienții noștri
Discuție prietenoasă

Vom începe prin a vorbi la telefon pentru a afla cu ce provocări te confrunți acum, ce anume ai încercat până acum și dacă suntem agenția de marketing digital potrivită. Fără presiune pe a vinde. Promitem.

Analiza oportunităților de marketing

Dacă credem că te putem ajuta, vom întocmi sfaturi de marketing special create pentru compania ta. Trecerea afacerii tale prin procesul nostru de analiză va maximiza toate oportunitățile de creștere descoperite.

Discuție strategică

Vom aduce cât mai multe câștiguri rapide și cât mai devreme posibil, stabilind în același timp obiective specifice de marketing digital, scalabile pe termen lung.

Desfășurare completă

Vom pune în aplicare întregul plan de execuție, focusându-ne pe implementare la timp și în mod tactic, stabilind totodată oportunități de creștere scalabile. Acest lucru îți va elibera agenda și va oferi timp să te concentrezi asupra altor domenii cu impact ridicat ale afacerii tale.

Învățați și ajustați

Echipa noastră de marketing online monitorizează continuu rezultatele la fiecare pas al procesului, apoi le utilizează pentru a obține și mai multe câștiguri

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate

Respect pentru banii tăi. Și alte câteva valori care ne reprezintă