Servicii de marketing pe Google:
(Search ads, Remarketing, Display...)

Pachet de ajutor
COVID-19

Ai realizat că afacerea ta este vulnerabilă? Datorită pandemiei Covid-19 o parte din activitatea firmei vrei să o transformi rapid într-un business online?

Noi te putem ajuta.

Pentru a vă fi de folos în acest timp, am creat un pachet de „prim ajutor” cu costuri reduse, pentru a sprijini întreprinderile, care să se concentreze pe creștere, transformând afacerea lor, folosind canalele de social media.

Solicită o ofertă
Uite cum funcționează

Planul de joc

În prima săptămână
Selectează platforma/platformele dorite, stabilește un buget , după care programează-ți un apel strategic cu noi. Echipa noastră va săpa adânc și va cunoaște mai bine brand-ul tău decât oricine altcineva!
În a doua săptămână
Da! E timpul să verifici adresa ta de e-mail! Prima parte de revizuiri a fost trimisă spre tine pentru a fi aprobată înainte ca proiectul să treacă live, fie vorba de campanie google adwords, promovare google ads, promovare site google, remarketing, etc.
În a treia săptămână
După realizarea modificărilor necesare, vei primi ultima rundă de revizuiri.
Dacă totul este aprobat, vom trece la etapa live. Dăm start campaniei dorite de tine, fie campanie google adwords, promovare google ads, promovare site google, remarketing, reclamă google, etc.
În Săptămâna 4 – 16
Să trecem la treabă! În aceste săptămâni, echipa noastră se ocupă cu greu de a distribui noua ta campanie, de a gestiona conturile tale de social media (realizare/optimizare campanie google adwords, promovare reclamă google, promovare google ads și site, campanii display, etc.), de a-ți crește contul publicitar cu retargeting și bonusul de cheltuieli.
Săptămâna 17
Vei observa diferența, dar vrem să arunci o privire și asupra numerelor!
După ce planul dedicat pentru tine se încheie, vei primi un raport de performanță cu toate analizele pentru a măsura succesul brandului tău.

COVID-19
Nu a existat niciodată un moment mai important să-ți crești afacerea online!

Vezi esența în doar 31 de secunde!

Solicită o ofertă
“Am primit cele mai bune servicii Google ads, cu rapoarte și analizele periodice aferente. Primim o mulțime de clienți noi care ne spun că ne-au găsit pentru prima dată pe Google. Mă informează bine cu privire la planul de joc și sunt harnici, transparenți și bazați pe rezultate.”
Daniel Pricob

Toate pachetele noastre includ

Analiza concurenței și a pieței.
Realizarea / restructurarea contului.
Dezvoltarea copiei anunțurilor.
Cercetări de segmentare.
Crearea campaniei.
Raportare lunară detaliată.
Optimizarea continuă a campaniei.
Manager dedicat conturi.
Urmărirea conversiilor, obiectivelor.
Cercetarea cuvintelor cheie PPC.
Managementul performanței.
Introducerea cuvintelor cheie.

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
 • Îmbunătățim dramatic rentabilitatea
 • Depășim concurența
 • Mărim volumul de conversie
 • Creștem eficient ROI-ul
 • Reducem costul pe achiziție
 • Îmbunătățim calitatea lead-urilor
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate
“AdVantage a făcut minuni pentru prezența și marketingul nostru online, prin serviciile promovare site google, promovare google ads și campaniile google adwords. Colaborarea ne-a ajutat să creștem, le pasă de afacerea noastră și sunt dispuși să lucreze cu noi și să înțeleagă cu adevărat care sunt nevoile noastre ca afacere, apoi dezvoltă o strategie care să ne ajute. Le doresc toate cele bune, chiar și în aceste zile grele!”
Mihaela Roman
Te ajutăm să înțelegi

Procesul nostru

1

Cercetare – o necesitate la o campanie google adwords

Știm multe, dar nu știm totul. Dacă înțelegem din timp clienții noștri, circumstanțele afacerii și a spațiului lor, lucruri esențiale pentru succesul campaniilor noastre. Ne asigurăm că punem toate întrebările necesare și că facem cercetările corespunzătoare înainte de a cheltui banii ce vrei să investești în publicitate.
2

A Crea – o promovare google Ads înseamnă pasiune, strategie

După ce vom înțelege bine afacerea și spațiul înconjurător, preluăm aceste cunoștințe și construim campanii strategice care vor fi astfel pregătite pentru a obține succes. Campaniile noastre construite sunt în totdeauna bine gândite, astfel ne permit să maximizăm campaniile care merg bine, oferindu-ne în același timp posibilitatea de a adapta acele campanii care au loc încă de a crește.
3

Optimizează constant – astfel vei avea rezultat la o promovare google adwords

Chiar și în cazul campaniilor care ne depășesc așteptările, există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri. Toate campaniile sunt monitorizate îndeaproape în mod regulat pentru a ne asigura că își atinge potențialul maxim. Anunțurile tale vor avea întotdeauna un membru dedicat al echipei AdVantage care va păstra cu atenție modul în care merg lucrurile și va interveni în evoluția acestora pentru ca rezultatele să fie și mai bune.
4

Balanță – echilibru între rafinament și ajustare.

Campaniile pot fi întotdeauna rafinate, ajustate, reechilibrate și în general îmbunătățite. Odată ce datele intră, rămânem proactivi și facem modificări după cum este necesar pentru a menține campaniile eficiente, eficace și într-un mod nou. Strategistul tău digital are întotdeauna un backup.

Angajamentul nostru față de Tine:

Acces complet
Vei păstra întotdeauna proprietatea deplină și accesul la conturile tale.
Oameni nu roboți
Campaniile tale vor fi monitorizate și administrate de experți autorizați (nu roboți!).
Vei deține totul
Vei deține toată proprietatea intelectuală aplicabilă.
Raportare cinstită
Rapoarte compatibile și transparente, fără orgolii.

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
 • Îmbunătățim dramatic rentabilitatea
 • Depășim concurența
 • Mărim volumul de conversie
 • Creștem eficient ROI-ul
 • Reducem costul pe achiziție
 • Îmbunătățim calitatea lead-urilor
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate