Servicii de marketing pe social media:
(Facebook Ads, Instagram, LinkedIn)

Pachet de ajutor
COVID-19

Ai realizat că afacerea ta este vulnerabilă? Datorită pandemiei Covid-19 o parte din activitatea firmei vrei să o transformi rapid într-un business online?

Noi te putem ajuta.

Pentru a vă fi de folos în acest timp, am creat un pachet de „prim ajutor” cu costuri reduse, pentru a sprijini întreprinderile, care să se concentreze pe creștere, transformând afacerea lor, folosind canalele de social media. (Facebook Ads, Instagram, LinkedIn)

Solicită o ofertă

Suntem specializați în

Consumatorii vor cumpăra produsul tău, dacă vor vedea un conținut profesional, de la un brand de încredere cu care au posibilitatea de a interacționa. Crearea de conținut, gestionarea rețelelor de socializare și implicarea te va ajuta să acoperi, întrunești un brand perfect.

Uite cum funcționează

Planul de joc

În prima săptămână
Selectează platforma/platformele dorite, stabilește un buget , după care programează-ți un apel strategic cu noi. Echipa noastră va săpa adânc și va cunoaște mai bine brand-ul tău decât oricine altcineva!
În a doua săptămână
Da! E timpul să verifici adresa ta de e-mail! Prima parte de revizuiri a fost trimisă spre tine pentru a fi aprobată înainte ca proiectul să treacă live campanie Facebook, Instagram sau LinkedIn.
În a treia săptămână
După realizarea modificărilor necesare, vei primi ultima rundă de revizuiri.
Dacă totul este aprobat, vom trece la etapa live. Dăm start campaniei Facebook Intsagram, sau LinkedIn.
În Săptămâna 4 – 16
Să trecem la treabă! În aceste săptămâni, echipa noastră se ocupă cu greu de a distribui noul tău conținut, de a gestiona conturile de social media (optimizare campanie Facebook, Instagram sau LinkedIn), de a interacționa cu clienții actuali și cu cei potențiali, de a-ți crește contul publicitar cu retargeting și bonusul de cheltuieli.
Săptămâna 17
Vei observa diferența, dar vrem să arunci oprivire și asupra numerelor!
După ce planul dedicat pentru tine se încheie, vei primi un raport de performanță cu toate analizele pentru a măsura succesul brandului tău.

COVID-19
Nu a existat niciodată un moment mai important să-ți crești afacerea online!

Vezi esența în doar 31 de secunde!

“Există nenumărate agenții marketing Facebook Ads care vă vor crea reclame digitale în numele dvs., dar sunt puține precum AdVantage care va lucra împreună cu dvs. pentru a înțelege nevoile dvs., pentru a vă ajuta să vă modelați și să vă perfecționați obiectivele, să vă țină la curent cu cele mai recente tendințe și oportunități și depune eforturi continue pentru a vă îmbunătăți procesul existent”
Oana Trandafir

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
 • Îmbunătățim dramatic rentabilitatea
 • Depășim concurența
 • Mărim volumul de conversie
 • Creștem eficient ROI-ul
 • Reducem costul pe achiziție
 • Îmbunătățim calitatea lead-urilor
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate
Outline graphic depicting hand nurturing a heart

Întrebări frecvente

Realizăm venituri cu ajutorul canalelor de social media (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Suntem marketeri de social media inimoși, oameni care sunt pasionați de a face schimbări pozitive în viață și în business. Ajutăm companiile conștiente să își răspândească mesajele prin intermediul canalelor social media, cu dorința să aibă un impact.

Nu credem că “aceeași”mărime se potrivește tuturor strategiilor pe social media, nu promovăm aceiași concept întreprinderilor, dar suntem pasionați de cea ce facem, ce ne permite să te reprezentăm cu ușurință - deoarece aceste valori stau la baza principiilor noastre.

Cel mai mare factor al succesului nostru (și al tău) este că credem cu adevărat în tine și în afacerea ta.

De ce noi?

Prioritatea noastră # 1 este oferirea unui serviciu personalizat de înaltă calitate.

Colaborăm la strategia de conținut, vocea brandului tău și te asigurăm că ești reprezentat așa cum dorești să fi.

Satisfacția și vocea clientului tău este incredibil de important pentru noi.

Fiecare minut petrecut în cont implică o strategie de creștere pentru a ne ajuta să atingem obiectivele pe care le-am stabilit pentru afacerea ta!

Ne facem timp pentru a înțelege brandul tău, pentru a-ți personaliza planul de marketing și pentru fani tăi care te urmăresc.

Lucrăm doar cu acele branduri și clienți/produse care sunt alături de noi în principiile și valorile noastre de bază.

Hai să lucrăm împreună!

Solicită o ofertă
“Lucrez cu AdVantage dar înainte de asta, făceam totul în casă. Colaborarea cu AdVantage ne-a ajutat să creștem, le pasă de afacerea ta și sunt dispuși să lucreze cu tine și să înțeleagă cu adevărat care sunt nevoile tale ca afacere, apoi dezvoltă o strategie care să te ajute. Recomand cu încredere AdVantage”
Cătălin Mateiu

Principii ce ne diferențiază față de alte agenții digitale

Lună de  lună
Strategiile noastre lună-de-lună sunt concepute pentru creșterea afacerii tale pe termen lung și facturate de la o lună la alta. Fără contract cu obligații pe perioadă minimă.
Efort Constant
Ne dovedim efortul constant cu muncă depusă și oferim valoare din prima zi. Fără scuze. Doar rezultate.
Mai ieftin decât in-house
În loc de a angaja o echipă de marketing in-house, ai posibilitatea de a angaja o echipă de brand builder experți pe toate canalele digitale.
A La Carte
Meniul nostru unic de servicii à la carte înseamnă că plătești doar pentru ceea ce ai nevoie, atunci când ai nevoie. Îți este foame de mai mult?

Solicită o ofertă de marketing online

Înpreună vom reuși! O să avem următoarele rezultate formidabile:
 • Îmbunătățim dramatic rentabilitatea
 • Depășim concurența
 • Mărim volumul de conversie
 • Creștem eficient ROI-ul
 • Reducem costul pe achiziție
 • Îmbunătățim calitatea lead-urilor
Informațiile tale sunt în siguranță. Nu vom trimite niciodată SPAM sau nu-ți vom vinde datele de contact. Urăm SPAM-urile la fel de mult ca tine. Politica de confidențialitate